top of page

Persoonlijk, toegankelijk en modern. | Uw makelaar in Waalre, Eindhoven, Veldhoven en omstreken.

Leon Elias

Persoonlijk, toegankelijk en modern.

Van origine bouwkundig tekenaar, maar met een passie voor verhalen heeft Leon Elias al snel een switch gemaakt naar de makelaardij. In 2014 heeft hij daarom samen met een compagnon Maintain Makelaars opgericht. Nu na 10 jaar is het tijd voor iets nieuws.

 

Leon Elias is een professionele makelaar met een passie voor het helpen van zijn opdrachtgevers bij het realiseren van hun woonwensen. Met zijn persoonlijke en toegankelijke benadering zorgt hij ervoor dat het hele proces soepel verloopt en dat zijn opdrachtgevers zich op hun gemak voelen. Leon is altijd bereikbaar voor vragen en wegnemen van uw zorgen. Hij hanteert een moderne aanpak en maakt gebruik van de nieuwste technologieën om zijn opdrachtgevers te voorzien van de beste service.

Naast makelaar is Leon ook een echte gezinsman.
Met 2 jonge kinderen, een labrador en een vrouw naast zijn zijde, weet Leon als geen ander hoe een thuis u bij het drukke leven rust kan bezorgen. Met zijn uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en zijn warme persoonlijkheid is Leon Elias daarmee een perfecte makelaar voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met Leon om samen te kijken naar uw volgende (woon)hoofdstuk.

FC8_8566.jpg
Leon Elias - handtekening.png
Maintain-Ir Kalffstraat 161-Eindhoven-101.jpg

Verkoop

Voor verkoop van uw woning in Waalre, Veldhoven, Eindhoven of omstreken.

Aankoop

Welkom thuis. Dat is het gevoel dat u moet krijgen bij aankoop van uw nieuwe woning.

Verhuisbeeld.png
Maintain-Ir Kalffstraat 161-Eindhoven-117.jpg

Taxaties

NWWI gevalideerd en geschikt voor elke hypotheekaanvraag.

Locations & Hours

Wij maken graag tijd voor u

Verkopen of kopen van een woning is een belangrijk moment. Het makelaarskantoor dat u kiest, maakt daarin het verschil.
Een goed (ver)koopproces is namelijk meer dan het vinden van een woning of het krijgen van de juiste prijs.

Het gaat ook om het weten dat je de juiste beslissing hebt gemaakt, het vertrouwen in de makelaar waar je mee samenwerkt. Het gaat erom dat je zonder spijt kan terug kijken op het (ver)koopproces en dat je vooruit kan kijken met een heerlijk positief gevoel. Een goed (ver)koopproces betekend dat je nooit hoeft te twijfelen over de beslissingen die je moet maken, omdat iedere stap op de weg ernaar toe helder en overzichtelijk is.

Adres

De Kranssen 77

5581 BR Waalre

Nederland

Bezoektijden

Altijd mogelijk, maar graag even bellen van te voren. Ik ben namelijk vaak buiten de deur om het beste resultaat voor mijn opdrachtgevers te behalen.

040 211 0331

bottom of page